Νέο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου Εκπαιδευτικά Νέα

Ένα νέο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στη "Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου" θα προσφέρει από το χειμερινό εξάμηνο του 2021 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου παρέχει στους απόφοιτους τις γνώσεις, αναλυτικές δεξιότητες, που απαιτούνται για να γίνουν παράγοντες αλλαγής στον τομέα της ψυχικής υγείας των παιδιών και των νέων.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές λεπτομερή γνώση των τάσεων πολιτικής και των καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της ψυχικής υγείας που σχετίζεται με παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους. Με έμφαση στην έγκαιρη παρέμβαση ως προληπτικό μέτρο, τα βασικά μαθήματα του προγράμματος αναπτύσσουν δεξιότητες και γνώσεις που σχετίζονται με τη ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων. Έμφαση δίνεται στις ερευνητικές μεθόδους, στον σχεδιασμό και χτην αξιολόγηση που σχετίζονται με τη συμπεριφορά και την ανάπτυξη της υγείας των παιδιών και των εφήβων. Υπό την επίβλεψη ακαδημαϊκών του τμήματος, οι φοιτητές συμμετέχουν ενεργά σε εξειδικευμένη έρευνα, μέσα από την οποία ενισχύονται οι γνώσεις τους στον επιλεγμένο τομέα τους. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να συμβάλουν στον σχεδιασμό στρατηγικών που προωθούν την ένταξη και την προστασία των παιδιών και των αναδυόμενων ενηλίκων σε διάφορους φορείς ή να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές σε συναφείς τομείς.

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και προσφέρει 90 ECTS. Θα ξεκινήσει για πρώτη φορά το χειμερινό εξάμηνο του 2021. Η γλώσσα διδασκαλίας θα είναι η Ελληνική και η Αγγλική, καθώς θα δημιουργηθούν δύο τμήματα διδασκαλίας.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι από διάφορα γνωστικά πεδία όπως απόφοιτοι Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής, Νοσηλευτικής, Ιατρικής, Νομικής, Κοινωνική Εργασίας, Φυσική Αγωγής κ.α

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τη διαδικασία εγγραφής, τα δίδακτρα και να σας αποστείλει οδηγό σπουδών με την αναλυτική περιγραφή των μαθημάτων.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο