Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Παιδαγωγική της απώλειας και του θανάτου” από το Πανεπιστήμιο Κρήτης Εκπαιδευτικά Νέα

Το Μοριοδοτούμενο Μουσειοπαιδαγωγικό Πρόγραμμα "Παιδαγωγική της Απώλειας και του Θανάτου" απευθύνεται σε ανθρώπους που καλούνται να διαχειριστούν με παιδαγωγικό τρόπο την αρρώστια, την απώλεια και τον θάνατο σε χώρους εργασίας τους. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς να αποκτήσουν επιπλέον δεξιότητες στα θέματα αυτά, και σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την αρρώστια, την απώλεια και το θάνατο, ώστε  να διευρύνουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους και να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στο χώρο εργασίας τους (π.χ. νοσηλευτές, άνθρωποι  που εργάζονται σε δήμους ή περιφέρειες, σε δομές και ιδρύματα, όπως ορφανοτροφεία, γηροκομεία, σε χώρους απεξάρτησης και σε γραφεία τελετών, κ.λπ.). 

Σκοπός του Προγράμματος είναι να προάγει τη θετική συναισθηματική ανάπτυξη και την ικανότητα αντιμετώπισης δύσκολων/οδυνηρών πλευρών της ανθρώπινης ζωής τόσο σε ατομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές/ μουσειοπαιδαγωγικές δραστηριότητες. 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 22.10.2020.

Πληροφορίες:

Email: kemeiede@edc.uoc.gr
Τηλ.: 28310 77587, 6979 775 251
Ιστοσελίδα

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο