Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή από το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακά αυξημένη συμμετοχή κοινού ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, δίνοντας τη σκυτάλη του στο επόμενο, που ήδη καταρτίστηκε και εγκρίθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή του Eρρίκος Ντυνάν.

Το νέο πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ολοκληρώνεται στις 22 Ιουνίου 2022, με 34 σύγχρονα θέματαδιεπιστημονικά στο σύνολό τους, που θα παρουσιάσουν, θα συντονίσουν και θα σχολιάσουν πάνω από 130 διακεκριμένοι επιστήμονες.

Στόχοι, για τη φετινή χρονιά, είναι η προσέγγιση όλων των θεμάτων διεπιστημονικά, με τη συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο δύο ή ακόμη και τεσσάρων διαφορετικών ειδικοτήτων, καθώς και η έμφαση στην εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και προβληματισμών.

Το πρόγραμμα του 2021-2022 θα μεταδίδεται livestreaming, με τη δυνατότητα ερωτήσεων σε chat, καθώς και επικοινωνία και αξιολόγηση του προγράμματος ηλεκτρονικά.

Θα επιδιωχθεί εφόσον είναι δυνατό, από τις συνεχώς αναθεωρούμενες ρυθμίσεις περί Covid-19, η δυνατότητα για συμμετοχή δια ζώσης στο Αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Όλες οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με τα Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια θα αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε και τις εισηγήσεις και συζητήσεις από τα παλαιότερα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο