Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mindspace Trip 2021

Το Mindspace Trip 2021 επιστρέφει! Ακολούθησε την ομάδα του Mindspace στη Βοστώνη, Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο και μάθε πώς φέρνουν κοντά την επιχειρηματικότητα με την εκπαίδευση στην Αμερική.

Το Mindspace Trip είναι ανοικτό σε νέους/ες από την Ελλάδα, ηλικίας 18-32 ετών που δεν έχουν συμμετάσχει σε Mindspace Trip στο παρελθόν και είναι πρόθυμοι να χτίσουν το δίκτυό τους, να λάβουν σχόλια από επιτυχημένους επιχειρηματίες, να συνδεθούν με άλλους επίδοξους φοιτητές επιχειρηματίες, να εμπνευστούν από τους εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς και καινοτόμο οικοσύστημα εκεί, καθώς και να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους μάθηση στο Σαν Φρανσίσκο, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Διάρκεια: 12 ημέρες

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν διαφορετικά ταξίδια στις ΗΠΑ τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο, με μικρότερες ομάδες ατόμων, λόγω των μέτρων ασφαλείας λόγω Covid-19.

Σκοπός του είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν πώς η αμερικανική κουλτούρα συνδιάζει την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα καθώς και να πάρουν εμπειρίες απο ιδρύματα και οργανιμούς που αλλάζουν την σύγχρονη πραγματικότητα.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Δείτε προηγούμενα Mindspace Trip εδώ και εδώ

Αίτηση

Στοιχεία επικοινωνίας: info@mindspace.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο