Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mindspace Trip 2023: Εκπαιδευτικό ταξίδι στις ΗΠΑ για νέους που τους ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα

Το Mindspace Trip 2023 επιστρέφει! Ακολούθησε την ομάδα του Mindspace στη Βοστώνη και συνδύασε την επιχειρηματικότητα με την εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το Mindspace Trip στη Βοστώνη αφορά φοιτητές και νέους απόφοιτους που θα ήθελαν να δουν τι ευκαιρίες υπάρχουν στην Αμερική και να οργανώσουν τα επόμενά τους βήματα ή να ανακαλύψουν το αμερικανικό mindset και lifestyle. Στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιέχονται συναντήσεις με πανεπιστήμια όπως τα: MIT, Harvard και TUFTS, εταιρίες, start-ups και ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες/επενδυτές.

Το επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι είναι τον Απρίλιο, από την Τρίτη, 18 Απριλίου έως και την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Δείτε προηγούμενα Mindspace Trip εδώ και εδώ.

Λίγα λόγια για το Mindspace
Το Mindspace είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στόχο την ενδυνάμωση του επιχειρείν και της επιχειρηματικής σκέψης στους νέους. Αυτό το καταφέρνει μέσα από τις κύριες δραστηριότητές του, το Mindspace University (Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας) και το Mindspace Trip στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο