Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μάθε όλα όσα αφορούν τις σπουδές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει δύο διαδικτυακές παρουσιάσεις υπό τον τίτλο «Η θέση σου είναι εδώ, στο Τεχνολογικό», με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των νεοεισερχόμενων φοιτητών του για όλα όσα αφορούν τις σπουδές και τη φοιτητική ζωή στο ΤΕΠΑΚ. 

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές/τριες που εξασφάλισαν θέση σε προγράμματα σπουδών του ΤΕΠΑΚ μέσω των παγκύπριων εξετάσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την επιλογή σπουδών τους, τις απαιτήσεις του κλάδου και τις προοπτικές εργοδότησής τους μετά την αποφοίτησή τους καθώς επίσης και για θέματα φοιτητικής ευημερίας, όπως είναι οι δυνατότητες στέγασης και εξασφάλισης υποτροφιών και οικονομικών διευκολύνσεων κ.α.

  • Η 1η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, από τις 18:00 έως τις 19:30 και
  • Η  2η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο, 10 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 11:30.

Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν αρχικά ενημέρωση από λειτουργούς της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας και στη συνέχεια ενημέρωση από το ακαδημαϊκό προσωπικό των Τμημάτων του ΤΕΠΑΚ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά με το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου, να υποβάλουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom στον εξής σύνδεσμο: εδώ

  • Meeting ID: 895 2716 2847
  • Passcode: 221033

Σχετικά με τις παρουσιάσεις των Ακαδημαϊκών Τμημάτων, παρατίθενται το πρόγραμμα και οι σύνδεσμοι για σύνδεση ανά Τμήμα: εδώ.

Παρακολούθησε λοιπόν τις παρουσιάσεις και μάθε όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τη φοίτησή σου σ’ ένα από τα 54 καλύτερα νέα πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη Times Higher Education (THE) Young University Rankings 2021, η οποία δημοσιεύθηκε μόλις πρόσφατα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας στο Τηλ.: +357 25 002710/11 και μέσω Email: kep@cut.ac.cy.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο