Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν δράση του ΕΚΠΑ: Διαχείριση Χρόνου ή Διαχείριση Εαυτού; Εργαλεία και Τεχνικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας, της Ισορροπίας και της Ικανοποίησης

Στο πλαίσιο των Early Bird εγγραφών (προεγγραφές) στα μοριοδοτούμενα e-learning προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ε.Κ.Π.Α., το  Learn Inn E.K.Π.Α. σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση-webinar με τίτλο “Διαχείριση Χρόνου ή Διαχείριση Εαυτού; Εργαλεία και Τεχνικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας, της Ισορροπίας και της Ικανοποίησης.” την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 & ώρα 18:00-19:30 

Η διαχείριση του χρόνου είναι στη πραγματικότητα διαχείριση του εαυτού. Η αναγνώριση και ο έλεγχος του εαυτού μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε αποτελεσματικά, να αντισταθούμε στις προσκλήσεις, να θέσουμε προτεραιότητες και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε αυτή τη συζήτηση καλούμαστε να σκεφτούμε πώς ανακαλύπτουμε τη σχέση μας με τον χρόνο και μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος, την αναβλητικότητα και τις αρνητικές σκέψεις.

Για το θέμα θα μιλήσουν η Αρετή Τσινού, MSc, MA Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχολόγος Υγείας, Υπ. Διδάκτωρ ΕΚΠΑ. και οι Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης, Αν. Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α. και Ηρώ Ποταμούση, Κοινωνιολόγος, θεατροπαιδαγωγός, Υπ. Διδάκτωρ Παιδαγωγικής.

Μαθαίνω να ελέγχω τον χρόνο μου σημαίνει μαθαίνω να ελέγχω τον εαυτό και τη ζωή μου.

Για να πάρετε μέρος θα πρέπει να κάνετε δήλωση συμμετοχής μέχρι 25/5/21. Δήλωση Συμμετοχής

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί στο Youtube.

Ο σύνδεσμος του Youtube θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα https://learninn.gr/blog/ την ημέρα της εκδήλωσης 26/5/2021 στις 14:00.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο