Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ημέρες Καριέρας Α.Π.Θ. 2021 – “Chat with Recruiters” STEM & Business

Θέλεις να έρθεις σε άμεση επαφή με έναν υπεύθυνο επιλογής ανθρώπινου δυναμικού και να ενημερωθείς για τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να σχεδιάσεις την καριέρα σου;

Να συνομιλήσεις μαζί του και να ξεδιαλύνεις πολλές απορίες σου σχετικά με τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι;

Να πάρεις συμβουλές για το πώς θα εξασφαλίσεις την επόμενη συνέντευξή σου ή τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις;

Πάρε μέρος στις “Ημέρες Καριέρας Α.Π.Θ. 2021- Chat with Recruiters!!”
on-line μέσω ΖΟΟΜ στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2021, 09.30-15.30
ΖΟΟΜ: εδώ
Meeting ID: 967 0907 8085
Passcode: 694780

Ανεξάρτητα από το τι σπουδάζεις, παρακολούθησε διαδικτυακά τα tips για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας.

  • Όλοι οι φοιτητές & απόφοιτοι, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη σειρά εικονικών παρουσιάσεων και να προετοιμάσουν καλύτερα τον εαυτό τους.
  • Οι προερχόμενοι από STEM (θετικές επιστήμες, πολυτεχνείο) & BUSINESS STUDIES, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν και το βιογραφικό τους για μια καριέρα στην τεχνολογία ή στον τεχνικό κλάδο.

Συνοπτικά:

  • Βλέπω εδώ τις Εταιρίες που συμμετέχουν και εδώ το θέμα της εισήγησης που έχει επιλέξει η κάθε εταιρία καθώς και το πρόγραμμα!.
  • Κάνω εγγραφή εδώ για να παρακολουθήσω την εκδήλωση στις  9 & 10 Νοεμβρίου 2021 (μπορούν να την παρακολουθήσουν και μέλη εκτός ΑΠΘ)
  • Παρακολουθώ εδώ την εκδήλωση στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2021 ή με live streaming μέσω της ιστοσελίδας του ΑΠΘ εδώ
  • Μετά την εκδήλωση και ως τις 30 Νοεμβρίου, εφόσον είμαι φοιτητής ή απόφοιτος του Α.Π.Θ. ανεβάζω εδώ το βιογραφικό μου (χρειάζεται λογαριασμό google, επίσης το βιογραφικό μου θα είναι ορατό σε όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης: εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο