Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του ΕΑΠ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την υποστήριξη της μετάβασης από την εκπαίδευση στην εργασία

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, ώρα 18:00 – 20:00, η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διοργανώνει τη δια ζώσης εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου INSTRUCTION, με τίτλο Αναβάθμιση δεξιοτήτων εκπαιδευτικών σχολείων για την υποστήριξη της μετάβασης από την εκπαίδευση στην εργασία“. Το έργο INSTRUCTION στοχεύει στη δημιουργία ενός καινοτόμου μοντέλου διδασκαλίας για τη διευκόλυνση της μετάβασης των μαθητών από την εκπαίδευση στον κόσμο της εργασίας·και την ενδυνάμωση του δεσμού μεταξύ σχολείων και επιχειρήσεων.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διατεθεί δωρεάν ελαφρύ βραδινό γεύμα για τους συμμετέχοντες.

Για την πρόσβαση στου χώρους της εκδήλωσης, ισχύουν όλα τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο INSTRUCTION και άλλα έργα και δράσεις της DAISSy:
Ιστοσελίδα: εδώ
Facebook: @DAISSyResearchGroup
Linkedin: εδώ
Twitter: https://twitter.com/daissy_research
Instagram: @daissy_researchgroup
Email: info@daissy.eap.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο