Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γίνε πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Impact Management!

H Equal Society σε προσκαλεί στον κόσμο του impact management και σε  συνεργασία με την Efiko Academy, το Social Value Greece και το Social Value International προσφέρει μια σειρά από διαδραστικά, online courses από όπου θα λάβεις την ανταγωνιστική και σύγχρονη πιστοποίηση του Impact Analyst. 

Φέρνοντας τον κοινωνικό αντίκτυπο εκεί όπου λαμβάνονται αποφάσεις για τη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου, δίκαιου και ευημερούντος μέλλοντος.

Μέσα από το μοναδικό online course θα ανακαλύψεις πώς να δημιουργείς αποτελεσματικό και επαγγελματικό σχεδιασμό impact strategy. Το εξειδικευμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών σε οδηγεί ώστε να κατακτήσεις ουσιαστικά τη στρατηγική μέτρησης επιπτώσεων και να μάθεις να καθορίζεις τους σχετικούς δείκτες και τα απαραίτητα αποτελέσματα που ενισχύουν τον κοινωνικό αντίκτυπο και την ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων.

Μέσω της online εκπαίδευσης εξασφαλίζεις γνώσεις και χαρακτηριστικά που σε καθιστούν επαγγελματικά ανταγωνιστικό στον σύγχρονο τομέα του Impact Management.

Παρακολούθησε αυτό το μάθημα αν είσαι: Αναλυτής, αξιολογητής, επενδυτής ή επαγγελματίας που απαιτείται να διαβάσεις αναφορές επιπτώσεων και που επιθυμείς να βελτιώσεις την ικανότητά σου να κρίνεις τον πραγματικό αντίκτυπο από αυτές τις αναφορές.

Απόκτησε όλα τα απαραίτητα εφόδια!  Δημιούργησε το εργασιακό μοντέλο του αύριο! Εντάξου στον κόσμο της βιωσιμότητας!  

Κάνε την αίτησή σου 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Social Value Greece. Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση: https://bit.ly/3BhUZZq.

Πιστοποιητικό

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι διαπιστευμένη από το Social Value International και το Social Value Greece και προσφέρει σχετικό πιστοποιητικό παγκόσμιας αναγνώρισης γύρω από το Impact Management.
 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο