Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ευκαιρίες και Νέα Προγράμματα Χρηματοδότησης και Συνεργασίας από το EIT Food

Ο τομέας τροφίμων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ Food) υποστηρίζει έμπρακτα νέους επιχειρηματίες σε όλη την Ευρώπη, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και του τρόφιμου. Έχοντας ως σύμμαχο την καινοτομία, το ΕΙΤ οραματίζεται τη δημιουργία ενός βιώσιμου αγροδιατροφικού συστήματος και την ενίσχυση των επιχειρήσεων και νέων ιδεών, οι οποίες προτείνουν λύσεις στις σύγχρονες αγροδιατροφικές προκλήσεις.

Διαθέσιμα Προγράμματα:

  • Seedbed

Απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, επίδοξους επιχειρηματίες και στελέχηνεοφυών επιχειρήσεων που θέλουν να εξελίξουν και να εισάγουν την ιδέα τους στην αγορά. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 μήνες και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021. 

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Food Accelerator Network (FAN)

Αφορά σε νεοφυείς επιχειρήσεις με έτοιμο προς δοκιμή προϊόν ή υπηρεσία. Το πρόγραμμα συνδέει startups που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα με κορυφαίους εταιρικούς και ερευνητικούς συνεργάτες, με στόχο να αναπτύξουν τεχνολογικά το προϊόν τους και τελικά να απορροφηθεί από την αγορά. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021. 

Περισσότερες Πληροφορίες

  • RisingFoodStars

Προωθεί τη συνεργασία του ΕΙΤ Food με τις scaleups του αγροδιατροφικού τομέα, που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως τις 10 Απριλίου 2021.

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο