Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ActionAid: Info Day του 1ου Προγράμματος Εργασιακής Ετοιμότητας

To Kέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη καλεί νέους και νέες 18-30 ετών, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες (ενδεικτικά: διαφήμιση, εκδόσεις, ΜΜΕ, αρχιτεκτονική, μουσεία, design, εμπόριο πολιτιστικών αγαθών), να συμμετάσχουν στην Info Day του 1ου Προγράμματος Εργασιακής Ετοιμότητας (Job Readiness Scheme).

Στόχος του προγράμματός μας είναι: 

  • Η ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, και 
  • η βελτίωση των ικανοτήτων εύρεσης και διατήρησης θέσεων εργασίας. 

Η Info Day θα γίνει διαδικτυακά, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια τη ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία: 

  • Να μάθουν για τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου της ActionAid στη Θεσσαλονίκη. 
  • Να έρθουν σε επαφή με νέους που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο.  
  • Να ενημερωθούν για τις δράσεις και τον τρόπο ένταξης στο Πρόγραμμα Εργασιακής Ετοιμότητας. 

Όσοι νέοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν τον σύνδεσμο της εκδήλωσης εδώ.

Το Κέντρο της ActionAid στη Θεσσαλονίκη προωθεί την απασχολησιμότητα και την ενεργό συμμετοχή των νέων στη ζωή της πόλης, μέσω της τέχνης και του εθελοντισμού. Στόχος είναι μέσα από τις δράσεις του να ενισχυθούν οι δεξιότητες των νέων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης τους, δημιουργώντας το πλαίσιο για να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μία βιώσιμη πόλη.

Ιστοσελίδα ActionAid

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο