Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα together

Η εταιρεία ΤΙΤAΝ και ο φορέας καινοτομίας Youthnest αναγνωρίζοντας τόσο τις ανάγκες όσο και τις προκλήσεις των νέων επαγγελματιών στη Θεσσαλονίκη (25-35 χρονών) παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη πρωτοβουλία together

Η ιδέα για το together γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη εν μέσω πανδημίας, όπου μεταξύ άλλων προσκλήσεων, οι νέοι -και όχι μόνο- επαναπροσδιορίσαμε απότομα τις συνήθειες και την καθημερινότητα μας, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς σχεδιασμό. Η συνθήκη αυτή από μόνη της δημιούργησε νέες ανάγκες επαγγελματικά και διαπροσωπικά.

Το together στηρίζει τους νέους επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη μέσα από ένα ολιστικό 5μηνο πρόγραμμα με 4 πυλώνες δράσης:

  • Εξοικείωση με τις παγκόσμιες τάσεις των επαγγελματικών δεξιοτήτων (soft & hard skills) που θα μεταφέρουν και στην αγορα της Θεσσαλονικης.
  • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των νέων επαγγελματιών για τις ικανότητες και τις γνώσεις τους.
  • Αύξηση της ισορροπίας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
  • Ισχυρή δικτύωση, ώστε να δημιουργηθούν νέοι πυρήνες δράσης, ιδέες, start-ups, ευκαιρίες παραμονης στην αγορα εργασιας της Θεσσαλονίκης.

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Είσαι 25-35 ετών;
  • Ζεις και εργάζεσαι στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλονίκης;

Τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα! Το together προσκαλεί όλους τους νέους της Θεσσαλονίκης με επαγγελματική εμπειρία, ανεξαρτήτως κλάδου και μορφής εργασίας, τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα!

Δήλωση Συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Αιτήσεις μέχρι 19/11

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο