Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: «Τοξικολογία για όλους» από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Τοξικολογία για όλους».

Σκοπός του παρόντος επιμορφωτικού προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τον κόσμο της Τοξικολογίας, η οποία βρίσκει εφαρμογή σχεδόν σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης καθημερινότητας.

Με το πέρας της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος θα διαθέτει βασική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ώστε να εντοπίζει τις εφαρμογές που βρίσκει η Τοξικολογία στην καθημερινότητά του, να διαβάζει και να κατανοεί τα σήματα που υπάρχουν πάνω σε χιλιάδες εμπορικά προϊόντα, να αναγνωρίζει τους πιθανούς κινδύνους που αυτά ενέχουν, καθώς και τους τρόπους διαχείρισης/απόρριψης αυτών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ευαισθητοποιείται γύρω από τους καθημερινούς κινδύνους που προκύπτουν μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής και ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους προστασίας από αυτούς.

Τελικός στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αντίληψης του σεβασμού προς το φυσικό περιβάλλον και της προστασίας της ανθρώπινης υγείας τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και στην κανονική ζωή.

Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 55 ώρες οι οποίες αντιστοιχούν σε 2 μήνες . Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στηρίζεται στις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων και υιοθετεί σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης και συγκεκριμένα τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση . Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κόστος: 180 ευρώ

Κατηγορίες Εισακτέων

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν:

  • Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ, Επαγγελματικών Λυκείων) Απόφοιτοι ΙΕΚ δημοσίου και ιδιωτικού.
  • Προπτυχιακοί φοιτητές, Απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
  • Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει γνώσεις σχετικές με τους καθημερινούς κινδύνους που προκύπτουν μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής και να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους προστασίας από αυτούς.

Σημαντικές Ημερομηνίες 

  • Περίοδος Εγγραφών: !Παράταση έως 15/10/2021
  • Έναρξη εκπαίδευσης: Οκτώβριος 2021
  • Λήξη εκπαίδευσης: Δεκέμβριος 2021

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο