Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

EESTEC LC Thessaloniki

Ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό; Θέλεις να αναπτύξεις τον εαυτό σου μέσα από σεμινάρια soft και hard skills και ομαδική συνεργασία; Θέλεις να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέα άτομα σε όλη την Ευρώπη; Ενδιαφέρεσαι να αποτελέσεις μέλος της οργανωτικής ομάδας μερικών από των πιο καινοτόμων events της πόλης;

Τότε σίγουρα η EESTEC LC Thessaloniki είναι αυτό που ψάχνεις!

Αίτηση

Η EESTEC (Electrical Engineering STudent European assoCiation) είναι μια πανευρωπαϊκή φοιτητική ομάδα για αυτούς που τους αρέσει να διευρύνουν τις τεχνολογικές γνώσεις τους, να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν νέα άτομα.

Η Τοπική Επιτροπή στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται με τη διοργάνωση τόσο τοπικών, αλλά και πανευρωπαϊκών event, και δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, αλλά και ΔΙΠΑΕ να συμμετέχουν σε ένα μεγαλύτερο δίκτυο EECS (Electrical Engineering and Computer Science) φοιτητών όλης της Ευρώπης.

Όσο για το Electrical Engineering, μην σε ξεγελάει. Πολλά από τα μέλη είναι φοιτητές και άλλων σχολών, αφού η ομάδα ασχολείται με μια ευρεία γκάμα θεμάτων που είμαστε σίγουροι ότι θα σου φανούν ενδιαφέροντα.

Προθεσμία: 15 Νοεμβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο