Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Economist Graduate Programme 2022 από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ξεκίνησε το Economist Graduate Programme.

Πληροφορίες

  • Διετή σύμβαση ορισμένου χρόνου με έναρξη την 1η Σεπτεμβρίου 2022. Μπορεί να παραταθεί για ένα επιπλέον έτος μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Αμοιβή: 4,167 ευρώ τον μήνα 

Τοποθεσία: Φρανκφούρτη, Γερμανία

Καταληκτική Ημερομηνία: 03.01.2022

Αναζητούν έως και τέσσερις εξαιρετικά ταλαντούχους πρόσφατους απόφοιτους με μεταπτυχιακούς τίτλους, κατά προτίμηση με διδακτορικό, για το Economist Graduate Programme.

Απαιτούμενα

  • μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στα Οικονομικά ή σχετικό πεδίο που ολοκληρώθηκε μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2020 και 31ης Ιανουαρίου 2022. Εναλλακτικά, εάν πρόκειται να ολοκληρώσετε το διδακτορικό σας το 2022 (σε αυτήν την περίπτωση το μεταπτυχιακό μπορεί να έχει αποκτηθεί πριν από την 1η Φεβρουαρίου 2020) - οι υποψήφιοι με διδακτορικό ή που θα αποκτήσουν το διδακτορικό τους το 2022, θα έχουν πλεονέκτημα
  • προηγμένη (C1) γνώση της αγγλικής γλώσσας και μέση (B1) γνώση τουλάχιστον μιας άλλης επίσημης γλώσσας της ΕΕ, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο