Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online διήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια «2D & 3D 1.0» και «Cybersecurity Tips» από τον Oργανισμό Νέων Youthmakers Hub

Προχωρώντας δυναμικά το Youthmakers Hub συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί δράσεις για νέους/ες από όλη την Ελλάδα. 

Την εβδομάδα που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν 3 διαδικτυακές δράσεις: SQL programmingCulture & Technology, Develop-IT, με συνολικά 157 συμμετέχοντες από αρκετές πόλεις της Ελλάδας! Είχαμε αρκετούς συμμετέχοντες που δήλωσαν ότι πληροφορήθηκαν τις δράσεις από εσάς!

Ο Οργανισμός συνεχίζει δυναμικά με εκπαιδευτικά σεμινάρια την επόμενη κιόλας εβδομάδα! 

  • “2D & 3D 1.0” στις 18 & 19 Οκτωβρίου.

Περιγραφή Δράσης: Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον κόσμο του σχεδιασμού, να δουν πόσο εύκολα μπορούν να δημιουργήσουν και να μετακινήσουν ένα αντικείμενο ή χαρακτήρα, καθώς και να εξετάσουν τις σχετικές προοπτικές της στην αγορά εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο https://fb.me/e/4q6YBQCUP και φόρμα εγγραφής στο εδώ

  • "Cybersecurity tips" στις 21 & 22 Οκτωβρίου.

Περιγραφή Δράσης: Εάν θεωρείς ασφαλές το να χρησιμοποιείς τους ίδιους κωδικούς για όλους τους λογαριασμούς σου στο διαδίκτυο ή το να ανοίγεις άγνωστους συνδέσμους σε e-mail που λαμβάνεις, τότε μάλλον χρειάζεται να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο σεμινάριο. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο https://fb.me/e/tSGKxUyF και φόρμα εγγραφής στο εδώ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Δυνατότητα συμμετοχής και τις 2 μέρες
  • Καλή σύνδεση ίντερνετ
  • Υπολογιστής

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους συμμετάσχουν και τις 2 μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο