Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν online διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο "From theory to practice: Writing Erasmus+ applications" από το Oργανισμό Νέων Youthmakers Hub

Σκέφτεσαι να ασχοληθείς ή ασχολείσαι επαγγελματικά με την υποβολή αιτήσεων για προγράμματα Erasmus+;

Το "From theory to practice: Writing Erasmus+ applications" είναι μια δράση του προγράμματος "21st Century Skills Academy", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το European Solidarity Corps της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και υλοποιείται από τον Οργανισμό Νέων Youthmakers Hub.

Σε αυτό το σεμινάριο θα παρουσιαστεί βήμα βήμα η διαδικασία προετοιμασίας, συγγραφής και υποβολής αιτήσεων για υλοποίηση προγραμμάτων Erasmus+ και European Solidarity Corps. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες τη γνώση που έλαβαν καθώς θα κληθούν να συντάξουν τη δική τους πρόταση για χρηματοδότηση.

Περιγραφή Δράσης:

Ο στόχος της συγκεκριμένης δραστηριότητας είναι να δοθεί καθοδήγηση στους συμμετέχοντες κατά τη διαδικασία συγγραφής μιας αίτησης Erasmus+. Πρόκειται για μια διαδικτυακή δραστηριότητα, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια μέσου μιας προσβάσιμης πλατφόρμας. Καθ'όλη τη διάρκεια, οι συμμετέχοντες θα σχηματίσουν ομάδες αναλόγως των δεξιοτήτων και των ενδιαφερόντως τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προτάσεις για χρηματοδότηση που θα υποβληθούν στον τρίτο γύρο των ESC τον Οκτώβριο του 2021.

Εκπαιδευτές:

  • Μαριλένα Μαραγκού, Project Coordinator, Youthmakers Hub
  • Άγγελος Χαμακιώτης, Junior Project Manager, Youthmakers Hub
  • Κωνσταντίνος Καραλαριώτης, Junior Researcher and Proposal Writer, Youthmakers Hub

Τύπος εκπαίδευσης: Training Seminar

Η δράση είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά 7 - 8/09/21 κι ώρα 18.00-20.00.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/gwWhPUrkoQ8qFx1E9

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Δυνατότητα συμμετοχής και τις 2 μέρες
  • Καλή σύνδεση ίντερνετ
  • Υπολογιστής ή κινητό

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους συμμετάσχουν και τις 2 μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο