Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν ανοικτά διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συνεχίζει το εαρινό εξάμηνο 2022-2023 με νέο κύκλο την επιτυχημένη σειρά δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης που διοργανώνει για την πανεπιστημιακή του κοινότητα και το ευρύ κοινό. Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέρονται διαδικτυακά και μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου, ενώ και οι καταγραφές καθίστανται διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

Εισηγήτρια στον κύκλο των ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων είναι η Νάταλυ Λούμπα, Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΑΠΚΥ, που τον διοργανώνει.

 Πρόγραμμα σεμιναρίων εαρινού εξαμήνου 2022-2023 (ώρα έναρξης 5.00μ.μ., διάρκεια 1 ώρα)

  1. Συναισθηματική νοημοσύνη στον χώρο εργασίας | Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023
  2. Η θεωρία της προσκόλλησης: η σημασία της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση υγιών ενήλικων σχέσεων | Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2023
  3. Ψυχική υγεία: Μύθοι και πραγματικότητα | Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023
  4. Διαχείριση της αλλαγής: πώς αντιμετωπίζω μεγάλες αλλαγές | Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023
  5. Άγχος επίδοσης: πώς το διαχειρίζομαι; | Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Στους συμμετέχοντες που πραγματοποιούν προ-εγγραφή εκδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Βεβαίωση Ολοκλήρωσης:

  1. Οι συμμετέχοντες/ουσες που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον το 75% της διάρκειας του κάθε σεμιναρίου, θα λάβουν αυτόματα και εντός 10 ημερών στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώθηκε κατά την εγγραφή τους, βεβαίωση παρακολούθησης.
  2. Για τη βεβαίωση, κατά τη σύνδεση στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης καταχωρήστε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, όπως αυτό δηλώθηκε στη φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες: Aθηνά Σκοταρά | Υπεύθυνη Λειτουργός Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης | athina.skotara@ouc.ac.cy | +357 22411724

Αναλυτικότερη περιγραφή των επιμέρους σεμιναρίων θα βρείτε πατώντας εδώ.


Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο