Δωρεάν ανοικτά διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φοιτητική εμπειρία, η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου εγκαινιάζει σειρά δωρεάν σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. 

Τα σεμινάρια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας του ΑΠΚΥ, θα πραγματοποιούνται κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα.

Πρόγραμμα σεμιναρίων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022:

  • Κίνητρα - Μάθηση - Επίτευξη στόχων | Tετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, 5μ.μ.-6μ.μ.
  • Απώλειες - πώς τις διαχειριζόμαστε; | Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 5μ.μ.-6μ.μ.
  • Διαχείριση άγχους και χρόνου | Τετάρτη, 24 Nοεμβρίου, 5μ.μ.-6μ.μ.

Τα σεμινάρια είναι διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά (απαιτείται προεγγραφή, εδώ) και ανοιχτά σε κάθε ενδιαφερόμενο (φοιτητή/τρια, απόφοιτο, κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τη θεματολογία) μέσω της υπερσύγχρονης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Όλα τα σεμινάρια θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube για μεταγενέστερη παρακολούθηση.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) αυτή την περίοδο και ως τις 11 Οκτωβρίου 2021 δέχεται αιτήσεις εισδοχής σε τέσσερα (4) Προπτυχιακά, (8) Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και Διδακτορικά Προγράμματα που προσφέρουν οι τρεις (3) Σχολές του για έναρξη σπουδών από το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 (Ιανουάριος 2022). Περισσότερες πληροφορίες στο www.ouc.ac.cy.

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο