Διαγωνισμός Pfizer «Kαινοτομία με επίκεντρο τον ασθενή» Εκπαιδευτικά Νέα

Το ELEVATE GREECE και το παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας, ανακοινώνουν έναν διαγωνισμό καινοτομίας με επίκεντρο τον ασθενή για νεοφυείς επιχειρήσεις. Προσκαλούμε τη startup κοινότητα να συμμετάσχει με τις καινοτόμες ιδέες της!

Tο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer αναπτύσσει ψηφιακές λύσεις οδηγώντας σε καινοτόμες ανακαλύψεις που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών. Γίνε μέρος αυτής της διαδικασίας ανάπτυξης καινοτομίας, προτείνοντας την ιδέα σου στον ειδικό διαγωνισμό και διεκδίκησε έπαθλο 20.000€ και μία πιθανή συνεργασία με την Pfizer, σύμφωνα με τους ειδικούς Όρους και Προϋποθέσεις.

Ο διαγωνισμός αναζητά την πιο καινοτόμο ψηφιακή λύση για την υποστήριξη της Εγγραμματοσύνης σε Θέματα Υγείας, που να ανταποκρίνεται σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητούμενα:

  • Εκπαίδευση, επιμόρφωση και ενδυνάμωση των ασθενών με αξιόπιστες και σωστές πληροφορίες για την υγεία

(π.χ. εντοπισμός ψευδών ειδήσεων και ψευδών ισχυρισμών, πλοήγηση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ.)

  • Βελτίωση και ενδυνάμωση της επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων ασθενών
  • Υποστήριξη και βελτίωση της επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας με τους ασθενείς και τους φροντιστές

(π.χ. μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας, διασφάλιση της μεταφοράς των σωστών πληροφοριών με τον κατάλληλο τρόπο κ.λπ.)

  • Υποστήριξη και ενδυνάμωση των ασθενών ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα την υγεία τους στο σπίτι, στην κοινότητα ή στην εργασία τους.

Υποβολή Αιτήσεων

Προθεσμία: 20 Αυγούστου 2021

Επικοινωνία

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον Διαγωνισμό, επικοινωνήστε με την οργανωτική ομάδα της Pfizer στη διεύθυνση dthub@pfizer.com

Περισσότερες Πληροφορίες

---
Η ομάδα του eduguide.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο