Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Καινοτόμες πρακτικές για το σχολείο του μέλλοντος: σύγχρονες μορφές διδασκαλίας και μάθησης και πολιτικές επιμόρφωσης εκπαιδευτικών»

Σήμερα, Τρίτη, 30 Μαρτίου στις 18:00, θα πραματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Καινοτόμες πρακτικές για το σχολείο του μέλλοντος: σύγχρονες μορφές διδασκαλίας και μάθησης και πολιτικές επιμόρφωσης εκπαιδευτικών», στο πλαίσιο του MOOC «Μαθαίνουμε Ψηφιακά, Διδάσκουμε Ψηφιακά - Α’ βάθμια» που προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας mooc.edu.gr. 

Ομιλητές:

  • Αναστάσιος Εμβαλωτής, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. και
  • Θεοδώρα Αστέρη, δρ Ειδικής Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, Σύμβουλος Α Ι.Ε.Π., Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και Ενταξιακής Εκπαίδευσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στο κανάλι του mooc-edu-gr στο Youtube.

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα mooc.edu.gr

Η πλατφόρμα mooc.edu.gr είναι η επίσημη διαδικτυακή πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) για τη φιλοξενία και διάθεση Μαζικών Ανοιχτών Διαδικτυακών Μαθημάτων (MOOCs - Massive Online Open Courses) σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Η πλατφόρμα mooc.edu.gr αναπτύχθηκε αρχικά για να καλύψει την ανάγκη για ανάρτηση και διάθεση στην εκπαιδευτική κοινότητα των MOOCs που προβλέπονταν να αναπτυχθούν από το European SchoolNet (EUN) (http://www.eun.org), σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του έργου SRSS II (με χρηματοδότηση της ΕΕ).

Μέσω της πλατφόρμας προσφέρονται δύο (2) MOOCs:

  1. Μαθαίνουμε Ψηφιακά, Διδάσκουμε Ψηφιακά - A' βάθμια
  2. Μαθαίνουμε Ψηφιακά, Διδάσκουμε Ψηφιακά - Β' βάθμια

Τα Ανοιχτά Διαδικτυακά Μαθήματα (MOOCs) της πλατφόρμας mooc.edu.gr θα προσφέρονται δωρεάν σε όλους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από το κανάλι του mooc-edu-gr στο Youtube.

Προαπαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://mooc.edu.gr/.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο