Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ClimAccelerator: Πρόγραμμα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης

Ενίσχυσε το θετικό σου αντίκτυπο!

Έχεις ιδέες που μπορούν να φέρουν θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και να δώσουν λύσεις στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής;

Πάρε μέρος στο ClimAccelerator και επιτάχυνε την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου προσπάθειας, μαζί με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, εργαστήρια, mentoring και εξατομικευμένη υποστήριξη. 

Κάνε αίτηση για να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, με επίδοξες startups από 5 ευρωπαϊκές χώρες και διεκδίκησε ένα απο τα χρηματικά βραβεία από συνολικό ποσό χρηματοδότησης των 80.000 EUR.

Πάρε μέρος στο ClimAccelerator μέχρι τις 27 Απριλίου!

Τι κερδίζεις – Μάθε τα προνόμια σου;

Με τη συμμετοχή σου ενισχύεις τον θετικό αντίκτυπο της ιδέας σου και την πάς ένα βήμα παρακάτω!

Μαζί με το δίκτυο συνεργατών,  θα εντοπίσετε τα εμπόδια που περιορίζουν την ανάπτυξη του εγχειρήματος σου και θα κατευθυνθείς αμέσως προς τη λύσή.

Στο ClimAccelerator θα βρεις υποστήριξη σε τομείς όπως τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και τα νομικά, παράλληλα με εξατομικευμένη υποστήριξη απο εισηγητές του έργου. 

  • Mentoring: Από συνεργάτες με εμπειρία στη διαχείριση έργων 
  • Προσέλκυση επενδύσεων: Γνώρισε επενδυτές & συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του έργου σου και μπες στη διαδικασία επιλογής για χρηματικά βραβεία. 
  • Εργαστήρια: Που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις βασικές επαγγελματικές δεξιότητες και θα σου ανοιξουν τους ορίζοντες
  • Δίκτυο experts: Με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση έργων σε καθοδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.
  • Ενδυνάμωση Δικτύου: Όπου μοιράζεσαι ιδέες, πρακτικές, επαφές και στρατηγικές με άλλους συμμετέχοντες 

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση;

Εταιρείες, startups, ακαδημαϊκά προγραμματα, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, οργανώσεις, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και spinoffs απο όλη την Ελλάδα που πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • Θετικός αντίκτυπος στο κλίμα: Ασχολείσαι με την ποιότητα νερού, αέρα, ανακύκλωση, μείωση αποβλήτων, περιβαλλοντική εκπαίδευση ή κατι συναφές.
  • Μία ομάδα δράσης με λύση: Είστε τουλάχιστον 3 και 1 από εσάς δουλεύει full time στην ιδέα σας.  Έχετε καθαρή εικόνα της ανάπτυξης του εγχειρήματος και ιδανικά κάποιους πελάτες. 
  • Ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα: Μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις εργαστήρια και παρουσιάσεις στα Αγγλικά και να συνομιλήσεις με διεθνείς επαφές.

Ποιά είναι η διαδικασία;

Πάρε μέρος στο αρχικό στάδιο & τα εισαγωγικά εργαστήρια δωρεάν και θα έχεις την ευκαιρία να μπείς στη διαδικασία της επιλογής για το ταξίδι της επαγγελματικής σου επιτάχυνσης!

Θέλετε να κάνετε αίτηση;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο τέλος της σελίδα εδώ και θα σας στείλουν την επίσημη αίτηση μέσω e-mail.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε email στο elena.kalimeri@impacthub.net ή τηλεφώνησε στο  +30 210 3210146.

Ιστοσελίδα προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο