Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή

Η εταιρία ΤΙΤΑΝ στο πλαίσιο του θεσμού «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή» σας προσκαλεί στη διαδικτυακή ομιλία με θέμα: "Το μέλλον της εργασίας – Ευκαιρίες και προκλήσεις" που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στις 11:00.

To «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή» είναι ένας θεσμός που δημιουργήσαμε το 2002, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας του Ομίλου ΤΙΤΑΝ.

Στόχος του θεσμού είναι η επίτευξη ουσιαστικού διαλόγου ανάμεσα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, οι οποίοι μεταφέρουν προσωπική και εταιρική τεχνογνωσία και εμπειρία, για την καλύτερη προετοιμασία των αυριανών  στελεχών με ευρύτερες γνώσεις και σύγχρονες αντιλήψεις για την είσοδό τους στον επαγγελματικό στίβο.

Στη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, οι οποίοι θα μεταφέρουν την προσωπική και εταιρική τεχνογνωσία και εμπειρία τους, και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν την επόμενη μέρα στο χώρο εργασίας, ευρύτερες γνώσεις και σύγχρονες αντιλήψεις για την επιχειρηματικότητα, τις τάσεις στα επαγγέλματα, καθώς και τα απαραίτητα εφόδια που αναζητούν οι επιχειρήσεις στους νέους.

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα, τους ομιλητές και κάντε την εγγραφή σας.

Η πρόκληση της μετάβασης των νέων από την εκπαίδευση στην απασχόληση και η στήριξή τους στη διαδικασία αυτή βρίσκεται υψηλά στις προτεραιότητες των δραστηριοτήτων του Τιτάνα. Στο πλαίσιο αυτό ο Τιτάνας έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα, που περιλαμβάνει προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσω πρακτικής άσκησης, διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων από κοινού με εκπαιδευτικά ιδρύματα, επισκέψεις στα πανεπιστήμια, υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους χώρους των εργοστασίων, συνεργασία με φοιτητικές πρωτοβουλίες κοκ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο