Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Beyond Green Skills

Το Beyond Green Skills by Schneider Electric επιστρέφει για 2η χρονιά και αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’αμοιβή.

Θέλεις να κάνεις μια θέση δική σου;

Παρακολούθησε το workshop που σε ενδιαφέρει για να γνωρίσεις σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις και να εμπνευστείς, υπόβαλε την καινοτόμο ιδέα σου σε μία από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού, ανάδειξε τον αντίκτυπο της και κέρδισε τη θέση πρακτικής της επιλογής σου.

Αν είσαι τελειόφοιτος ή νέος απόφοιτος Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, με λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το Beyond Green Skills είναι η ευκαιρία σου!

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric, με Innovation Enabler την Mantis Business Innovation, για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς και την ενίσχυση της καινοτομίας.

Κάνε την αίτηση σου έως τις 04/09.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

  • Smart Buildings Initiative Trainee
  • Digital Transformation Trainees
  • Project Management Trainee
  • Data Center Systems Sales Trainee
  • Offer Marketing Traineee

Workshops

Θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση πρακτικής;

Η Schneider Electric σε προσκαλεί σε 4 ειδικά διαμορφωμένα workshops, το καθένα αφιερωμένο σε μία θεματική ενότητα του διαγωνισμού. Σε συνεργασία με έμπειρα στελέχη της εταιρείας θα γνωρίσεις την Schneider Electric, τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά της. Μη χάσεις της ευκαιρία, δήλωσε συμμετοχή σε αυτό/α που σε ενδιαφέρουν!

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο