Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Beyond Green Skills

Το Beyond Green Skills επιστρέφει για 3η χρονιά και αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’αμοιβή.

Αν είσαι τελειόφοιτος ή νέος απόφοιτος Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, με λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, το Beyond Green Skills είναι η ευκαιρία σου!

Παρακολούθησε το workshop που σε ενδιαφέρει για να γνωρίσεις σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις και να εμπνευστείς, υπόβαλε την καινοτόμο ιδέα σου σε μία από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού, ανάδειξε τον αντίκτυπο της και κέρδισε τη θέση πρακτικής της επιλογής σου.

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης

  • Smart Buildings Initiative Trainee
  • Project Management Trainee
  • Indirect Procurement Trainee
  • Digital Transformation Trainee
  • Data Center Systems Sales Trainee

Δήλωσε συμμετοχή και ξεκίνα τώρα την καριέρα σου

Υπόβαλε την καινοτόμο ιδέα σου σε μία από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού, ανάδειξε τον αντίκτυπο της και κέρδισε τη θέση πρακτικής της επιλογής σου.

Αιτήσεις έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Οι επιτυχόντες θα ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση τον Οκτώβριο.

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς και την ενίσχυση της καινοτομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο