Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΑΠΚΥ: Προκήρυξη 3 θέσεων Ερευνητών / Προγραμματιστών για το ερευνητικό έργο «MARI-Sense: Maritime Cognitive Decision Support System»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ερευνητών / Προγραμματιστών (Research Scientists, Research Assistants, Developers) για το ερευνητικό έργο "Maritime Cognitive Decision Support System (MARI-Sense)".

Η ερευνητική πρόταση για το MARI-Sense, η οποία εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Restart 2016-2020 του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, στοχεύει στις δυνατότητες ενσωμάτωσης και προσαρμογής υφισταμένων γνώσεων και εφαρμογών σε γνωστικά συστήματα για την έξυπνη διαχείριση των περιορισμένων δυνατοτήτων και πόρων της Κύπρου αναφορικά με την ανάπτυξη και διατήρηση υψηλών επιπέδων δραστηριότητας του θαλάσσιου και παράκτιου τουρισμού, των θαλάσσιων μεταφορών και της ναυτιλίας. Συγκεκριμένα, η κοινοπραξία του έργου αναπτύσσει ένα γνωστικό σύστημα υποστήριξης αποφάσεων για τον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στη θάλασσα, τον σχεδιασμό θαλάσσιων δραστηριοτήτων και τον αποτελεσματικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό. Δευτερεύων στόχος αποτελεί η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και η έξυπνη, αειφόρος και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Δείτε εδώ την προκήρυξη στα αγγλικά.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο εδώμέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Λοΐζο Μιχαήλ (loizos@ouc.ac.cy) ή με τη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο research@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 00357 22411692.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο