ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Άνοιξαν οι αιτήσεις για νέους αναλυτές στον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων Εκπαιδευτικά Νέα

Ο Όμιλος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων (ΟΔΕΘ) ξεκίνησε ως μια φοιτητική πρωτοβουλία με σκοπό να παρέχει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους φοιτητές προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς να εκθέτουν τις απόψεις τους στο κοινό καθώς επίσης να έχουν τη δυνατότητα για ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων μεταξύ τους, να διενεργούν ερευνητικό έργο και να παρουσιάζουν ολοκληρωμένες αναλύσεις και να συμμετέχουν σε projects. Ο ΟΔΕΘ αποτελεί μία πρωτοβουλία με εξωστρεφή χαρακτήρα με συμμετοχή των μελών σε όλες τις διαδικασίες και διεργασίες του Ομίλου.

Ο ΟΔΕΘ άνοιξε τις αιτήσεις του για νέους αναλυτές για το 2021.

Οι αναλυτές έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε έναν από τους πέντε τομείς που τους αφορούν ή σε περισσότερους.

  1. Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο
  2. Διεθνής και Ευρωπαϊκή Οικονομία
  3. Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική Επικαιρότητα
  4. Κρίσεις και Ζητήματα Ασφαλείας
  5. Κλιματική Αλλαγή, Περιβαλλοντολογικά Προβλήματα και Δίκαιο Ενέργειας

Σε κάθε τομέα που συμμετέχουν πρέπει να γράφουν ένα άρθρο ανά τρίμηνο. Οι αρθρογράφοι ενός τομέα μπορουν να εκφράσουν την άποψη τους για το αν ο επικεφαλής τους που προτάθηκε από το Συμβούλιο είναι κατάλληλος για την θέση. Το εκάστοτε μέλος του Συμβουλίου έχει αρμοδιότητα μόνο ως προς την τήρηση των διαδικασιών, ενώ την ουσιαστική αρμοδιότητα εντός της Ομάδας Εργασίας την έχει ο Επικεφαλής που τα μέλη του τομέα αποδέχονται. Θεμιτή είναι η συμμετοχή αρθρογράφων από άλλα sites ή οργανώσεις και η προσχώρηση τους σε τομέα της αρεσκείας τους. Με το που συγγράψουν το δεύτερο τους άρθρο έχουν δυνατότητα συμμετοχής ως μελών του Ομίλου. 

Αν θες να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης νεανικής zero budget ερευνητικής πρωτοβουλίας μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στον ΟΔΕΘ ως αναλυτής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων θα βρείτε εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο