Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Accenture: θέσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής και συμβουλευτικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών, αξιοποιώντας το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων Προηγμένης Τεχνολογίας και Ευφυών Λειτουργιών.

Τα 624.000 στελέχη της  Accenture υλοποιούν καθημερινά έργα με γνώμονα την αλληλεπίδραση της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες.

Στην Ελλάδα, η Accenture δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια -απασχολώντας πλέον περισσότερους από 1.000 συμβούλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επίπεδο management και technology consulting.

Αυτή τη στιγμή η Accenture έχει ανοικτές περισσότερες από 75 θέσεις εργασίας. Οι περισσότερες αφορούν θέσεις πληροφορικής/τεχνολογίας αλλά υπάρχουν και θέσεις σε Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Management Consulting κτλ. 

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας από την Accenture σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 

Γιατί να επιλέξω την Accenture;

Ιστοσελίδα

Περισσότερες Πληροφορίες

Επικοινωνία: κυρία Άννα Γαντερί (Τμήμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ: +30 2103581172, anna.ganteri@accenture.com)

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο