Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

5ο Salesforce Developers Bootcamp στη Θεσσαλονίκη

Η Deloitte Ελλάδος, διοργανώνει το 5ο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη με στόχο την προσέλκυση και πρόσληψη νέων ταλέντων.

Πρόκειται για ένα υβριδικό πρόγραμμα (με φυσική και διαδικτυακή παρουσία - σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς λόγω της πανδημίας) διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιούνται 5 ημέρες την εβδομάδα (Δευτ - Παρ 9:00 – 18:00).

Μέσω της παρακολούθησης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλατφόρμα Salesforce CRM Cloud και τις ολοκληρωμένες stack τεχνολογίες. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε back end όσο και σε front end προγραμματιστές, αποφοίτους ή τελειόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών, με γνώση γλωσσών υπολογιστών, όπως Java, JavaScript, Python, με ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και αντίληψη του software lifecycle.

Ξεκινώντας από το 2019 και με την ολοκλήρωση ήδη τεσσάρων επιτυχημένων Salesforce Bootcamp, τα οποία οδήγησαν στην πρόσληψη περισσότερων από το 90% των συμμετεχόντων, η Deloitte κάνει το επόμενο βήμα! Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και βάσει της απόδοσης, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υπογράψουν συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης και να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση «Salesforce Developer Certification». Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε project της Deloitte για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες, μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε αίτηση δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο