Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

5ο EU Jobs and Mobility Roadshow 2021

Το ελληνικό Δίκτυο των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, διοργανώνει το 5o EU JOBS AND MOBILITY ROADSHOW 2021, στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2021.

Ώρα έναρξης: 14:00.

Τι ευκαιρίες μας προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να εργαστούμε σε άλλο Κράτος Μέλος της;

Πως θα επηρεάσει την εργασία μας η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία;

Ποιες είναι οι καινούργιες δεξιότητες που πρέπει να μάθουμε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού;

Αν έχετε και εσείς παρόμοιες απορίες κάντε like στην σελίδα εδώ και παρακολούθησε ΔΩΡΕΑΝ τα Διαδικτυακά εργαστήρια για: – το Green Deal, – τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, – τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, – τα Soft Skills, – την εύρεση εργασίας – τη σύνταξη του βιογραφικού σας σημειώματος (CV).

Παρακολουθήστε την εκδήλωση #EURoadshow Live: στην σελίδα στο Facebookεδώ ή στο Youtube Channel εδώ ή μέσω της livemediaεδώ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Δίκτυο EUROPE DIRECT

Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT αποτελούν ένα πανευρωπαϊκό Δίκτυο με στόχο να καταστήσουν την Ευρώπη προσιτή στους πολίτες. Τους παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες, συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα της Ε.Ε., να συμμετάσχουν σε συζητήσεις για το μέλλον της ΕΕ αλλά και να ενημερώνονται για τις δυνατότητες κοινοτικής χρηματοδότησης. Εάν κριθεί απαραίτητο, προσανατολίζει τα αιτήματα του κοινού προς άλλες πιο κατάλληλες πηγές πληροφόρησης και συμβουλών στην Ε.Ε. Υπεύθυνη για τη διαχείριση του δικτύου είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενώ όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν για τους συμμετέχοντες πολίτες. Στην Ελλάδα λειτουργούν 15 Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct. Ένα βρίσκεται κοντά σας. Αναζητήστε τα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο