ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Εκπαιδευτικά Νέα


MSc in Energy Systems - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Ενεργειακά Συστήματα

Παράταση υποβολής αιτήσεων έως 5 Φεβρουαρίου 2021

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Ενεργειακά Συστήματα με ΔΥΟ κατευθύνσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt

  • Η βραβευμένη Ερευνητική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TILOS-Horizon 2020 του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.), σε συνέχεια της υπερδεκαπενταετούς επιτυχημένης ...
Διαβάστε Περισσότερα

Μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 18-29 ετών

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης των επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Ανέργων 18-29 ετών, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε την αναστολή της υποβολής νέων αιτήσεων από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 14.500 αιτήσεις για τις 8.000 νέες ...

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν εισαγωγικό εξ αποστάσεως σεμινάριο με θέμα: "Εκπαιδευτικός Σχεδιασμός για την υλοποίηση μαθημάτων, σε περιβάλλον Σύγχρονης Τηλεκατάρτισης"

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς διοργανώνει Δωρεάν Εισαγωγικό Εξ αποστάσεως Σεμινάριο για εκπαιδευτές ή υποψήφιους εκπαιδευτές όλων των ειδικοτήτων, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, και ώρα 10:30 - 13:30.

Αίτηση Συμμετοχής μέχρι 27 Ιανουαρίου 2021.

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτών που ...

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα υποτροφιών του Reuters Institute για δημοσιογράφους

Το Πρόγραμμα υποτροφιών του Reuters Institute σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα πρακτικής άσκησης στον κόσμο που δίνει την ευκαιρία σε νέους δημοσιογράφους να αφιερώσουν λίγο χρόνο από τις καθημερινές τους εργασίες για να εξερευνήσουν σε βάθος τη δημοσιογραφία.

Το πρόγραμμα υποτροφιών για ...

Διαβάστε Περισσότερα

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τα Σύντομα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

H Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου παρατείνει την υποβολή αιτήσεων για τον 6ο κύκλο Σπουδών, για τα εξής Σύντομα Προγράμματα:

  • Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας (ΕΓΑ)
  • Εισαγωγή στη Διαχείριση Αποβλήτων  (ΕΔΑ)
  • Φυσικά Καταστροφικά Φαινόμενα Υπό το Πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής (NHzCC)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ...

Διαβάστε Περισσότερα

Έξι startups στον τομέα της υγείας που θα μας απασχολήσουν το 2021

Το EIT Health συμβάλλει στην επιτάχυνση 120 ομάδων ανά την Ευρώπη κάθε χρόνο. Ολοένα και περισσότερες επαναστατικές λύσεις δημιουργούνται σε περιφέρειες που θεωρούνται εξελισσόμενες σε σχέση με τον βαθμό καινοτομίας τους (σύμφωνα με το European Innovation Scoreboard), όπως η Ελλάδα. Ακολουθούν έξι παραδείγματα startups ικανών να μετασχηματίσουν τους τομείς της ...

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων, χρήσης υπολογιστή και προγραμματισμού από το Start Project

Tα δωρεάν μαθήματα εκμάθηση χρήσης υπολογιστή, προγραμματισμού, social media και ψηφιακών δεξιοτήτων συνεχίζονται διαδικτυακά.

Το Start Project, μία συνεργασία του δήμου Αθηναίων με την Microsoft Hellas και την MKO Social Innov, είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός κόμβος, ανοιχτός σε όλους, που προσφέρει δωρεάν προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και ψηφιακών δεξιοτήτων.

Παρακάτω ...

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα ερευνητικής πρακτικής άσκησης "NewSpace Pioneers" για φοιτητές και απόφοιτους

Το Πρόγραμμα NewSpace Pioneers, μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Συλλόγου Νέας Διαστημικής Οικονομίας, είναι ένα εθελοντικό ερευνητικό πρόγραμμα στο πεδίο της Νέας Διαστημικής Οικονομίας. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με εργαστήρια πανεπιστημίων της Ελλάδας και προσφέρει στους φοιτητές και τους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να διεξάγουν μια σύντομη ...

Διαβάστε Περισσότερα

Θέσεις εργασίας στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"

Το Ερευνητικό Κέντρο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" στην Αθήνα προκηρύσσει τις πιο κάτω θέσεις εργασίας:

Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης & Νανοτεχνολογίας

  • Μία (1) θέση συνεργάτη στο πεδίο της Χημικής Μηχανικής ή συναφούς πεδίου.

Αιτήσεις μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

  • Τέσσερεις (4) θέσεις έκτακτου προσωπικού μέσω σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ...
Διαβάστε Περισσότερα

Γίνε πιστοποιημένος ειδικός στην τεχνολογία Blockchain με το εξ αποστάσεως επιμορφωτικό προγραμμα Blockchain Technology

Το μάθημα Τεχνολογίες Blockchain είναι ένα ολοκληρωμένο online μάθημα για την τεχνολογία blockchain και τις πρακτικές εφαρμογές της. Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες πάνω στην τεχνολογία blockchain, ώστε να κατανοούν τα πλεονεκτήματά της και να σχεδιάζουν πρακτικές λύσεις τόσο για επιχειρήσεις όσο και για την δημόσια διοίκηση.

Η ...

Διαβάστε Περισσότερα
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο