Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International του Βελγίου για online θερινά σεμινάρια γαλλικής γλώσσας

Aνακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα Wallonie-Bruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν online θερινά σεμινάρια σε γαλλική γλώσσα:

  1. Υποτροφίες με σκοπό την τελειοποίηση της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών (15 Ιουλίου έως 05 Αυγούστου 2022)
  2. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain (25 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2022)
  3. Υποτροφίες για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένη γλώσσα στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης (01 έως 12 Αυγούστου 2022)
  4. Υποτροφίες που αφορούν εξειδίκευση στην ορολογία του τομέα των Διεθνών Σχέσεων για διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με το θέμα στο Πανεπιστήμιο της Mons (04 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στα επισυναπτόμενα έγγραφα. Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 20-05-2022 στην ακόλουθη διεύθυνση του τμήματος Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών του υπουργείου Παιδείας: foitmer.yp@minedu.gov.gr

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων:

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο