Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.). Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρύτανης του Γ.Π.Α. Καθηγητής κ. Σπύρος Κίντζιος και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Παρόντες στην τελετή υπογραφής ήταν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Γ.Π.Α. Καθηγητής κ. Σταύρος Ζωγραφάκης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά βασικούς άξονες όπως η συνεργασία σε υπάρχοντα ή νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, ο σχεδιασμός και υποβολή κοινών συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, οι αμοιβαίες ανταλλαγές της πανεπιστημιακής και της επαγγελματικής κοινότητας, η διεξαγωγή από κοινού επιστημονικών εκδηλώσεων, η συνεργασία μεταξύ ερευνητικών ομάδων του Γ.Π.Α. και φορέων του Ε.Ε.Α., η εκπαίδευση και κατάρτιση για την απόκτηση δεξιοτήτων και στη δια βίου μάθηση επαγγελματιών και εργαζομένων, καθώς επίσης και η προώθηση της βιώσιμης και ποιοτικής απασχόλησης των εργαζομένων.

 Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο