Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η κορυφαία συνάντηση της τεχνολογίας επιστρέφει δυναμικά στη Θεσσαλονίκη!

Το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte επιστρέφει δυναμικά! Η κορυφαία συνάντηση της τεχνολογίας, που θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επανέρχεται στο προσκήνιο στις 12 και 13 Μαΐου, στο παραλιακό μέτωπο, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κτήριο Μ2, για να δώσει το εύρος, το στίγμα και την αναπτυξιακή προοπτική του τοπικού οικοσυστήματος τεχνολογίας. Ένα εντυπωσιακό line-up, με περισσότερες από 40 ηγέτιδες εταιρίες του κλάδου, υπόσχεται ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, συναρπαστικό networking και συνεντεύξεις με κορυφαίους του HR.

Το 7ο TechSaloniki2023, με σύμμαχο τους καλύτερους εργοδότες της Ελλάδας, τις Deloitte, Deutsche Telekom, Accenture, Kaizen, Vodafone, Chubb, UXMA, Beta CAE, Prodyna, Netcompany, Altair, Qualco, Noris, Onelity, Infoteam, PeopleCert, Apifon,  Campeon Gaming, Unisystems, GWF, Kenotom, Dataviva, OTS, Infodim, Datascouting, Consolut, PWC, EPG Greece,  BBV, Interworks, MVI Hellas, Epsilon Net, Lidl, MIK3, EY, Dataways, Geekbot, Trasys, Net2Grid, Footec, και Draxis, και με έναν εντυπωσιακό αριθμό ποιοτικών θέσεων εργασίας απευθύνεται σε όλους τους νέους επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό, Millenials και Gen Z, που επιθυμούν να διεκδικήσουν το μέλλον τους στον πιο υγιή και ανταγωνιστικό κλάδο του σήμερα.

Από το 2016 έως σήμερα, το TechSaloniki έχει αναπτύξει τη δική του αυθεντική προσέγγιση για την προσέλκυση ανθρώπινου κεφαλαίου,έχει αποκτήσει σχέσεις εμπιστοσύνης, και έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου της τεχνολογίας ως η αρτιότερη εκδήλωση του κλάδου.  Λειτουργεί ως πεδίο γνωριμίας και δικτύωσης μεταξύ των εταιριών, νέων πτυχιούχων και έμπειρων επαγγελματιών, προσφέρει job interviews και  διαμορφώνει συνθήκες ενεργούς συμμετοχής και αλληλεπίδρασης, με όραμα πάντα την εδραίωση της Θεσσαλονίκης ως κέντρο καινοτομίας,  αντάξιο αυτών του εξωτερικού.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται μεγαλύτερη από ποτέ και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες νέες θεματικές και δυνατότητες διάδρασης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο