Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έντεκα (11) θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Απευθύνεται σε ανθρώπους με πρόβλημα χρήσης νόμιμων ή παράνομων ουσιών ή άλλες μορφές εξάρτησης, όπως τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο/gaming. Tα προγράμματά τους προσφέρονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής: στο δρόμο, στα σωφρονιστικά καταστήματα και σε μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Το διάστημα αυτό το ΚΕΘΕΑ αναζητά προσωπικό προκειμένου να στελεχώσει κένες θέσεις εργασίας στις κατά τόπους μονάδες του. Πιο συγκεκριμένα:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους από τις 30 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 έως και τις 9 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά σχετικά με τη διαδικασία της αίτησης σε καθεμία από τις παραπάνω μονάδες, μπορείτε να πατήσετε στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο