Πρόσκληση από το Scientix για εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γίνουν Scientix Ambassadors Εκπαιδευτικά Νέα

Το Scientix αναζητά δυναμικούς, ενθουσιώδεις και δημιουργικούς δασκάλους για να συμμετάσχουν στο Scientix Ambassadors Teacher's Panel, το οποίο αποτελείται ήδη από 377 Scientix Ambassadors που έχουν επιλεγεί από την προηγούμενη έκδοση του Scientix. Οι Πρεσβευτές της Scientix είναι εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο, που είναι πρόθυμοι να υποστηρίξουν τη διάδοση του Scientix και την ανταλλαγή πρακτικών και γνώσεων μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων στην εκπαίδευση STEM.

Καθήκοντα:

  • Θα βοηθήσουν στην κοινή χρήση των δραστηριοτήτων της Scientix σε εθνικό επίπεδο και θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της καινοτομίας στην εκπαίδευση STEM στις χώρες τους
  • Η δουλειά τους είναι απαραίτητη για την επέκταση και την εδραίωση μιας κοινότητας των οποίων οι βασικές αξίες βρίσκονται στην ανταλλαγή καλών πρακτικών στην τάξη, ειδικά στον τομέα του STEM, και να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν επιτυχημένοι ενήλικες

Κριτήρια Επιλογής:

Οι  Scientix Ambassadors θα ενεργούν σε εθελοντική βάση.

Οι προϋποθέσεις είναι: 

  1. Να ολοκληρώσουν επιτυχώς το Scientix STEM is Everywhere MOOC (είτε την έκδοση 2018 είτε το 2020 Rerun).
  2. Να ολοκληρώσουν  με επιτυχία ένα από τα eScientix/STE(A)M IT Integrated STEM teaching MOOCs (είτε για πρωτοβάθμια είτε για δευτεροβάθμια).
  3. Έγκριση από τα Υπουργεία Παιδείας στις αντίστοιχες χώρες.
  4. Να ολοκληρώσουν με επιτυχία το 3ο διαδικτυακό εκπαιδευτικό μάθημα Scientix Ambassadors Training Course (SATC) με συνολική βαθμολογία από 65% και πάνω. Η πρόσκληση για συμμετοχή στο SATC θα είναι δυνατή μόνο εάν έχουν συμπληρωθεί τα σημεία 1, 2 και 3. Το SATC θα διαρκέσει από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 14 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 μ.μ. (ώρα Βρυξελλών – CEST).

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση στα αγγλικά εδώ

Αίτηση Συμμετοχής

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα