Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΑΠΚΥ: Προκήρυξη Θέσεων με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου Μελών Σ.Ε.Π. για τα ακαδημαϊκά έτη 2022-23 & 2023-24

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στη χώρα που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προκηρύσσει για πλήρωση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, θέσεις για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) για τα ακαδημαϊκά έτη 2022-2023 & 2023-2024 στα εξής Προγράμματα Σπουδών:

  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ENTERPRISE RISK MANAGEMENT» (ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION» (ΜΒΑ) (ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (ΜΒΑ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «EDUCATIONAL LEADERSHIP AND POLICY» (ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)

Για την προκήρυξη (με τη δομή του κάθε Προγράμματος Σπουδών) σε PDF, πατήστε εδώ.

Η υποβολή των αιτήσεων μελών ΣΕΠ διεξάγεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ, https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022, στις 13.00.

Σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μελών ΣΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του applications@ouc.ac.cy.

Χρήσιμα Έγγραφα :

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο