Προκήρυξη θέσεων ειδικού επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «YNSPEED: Youth new personal & employable skills development» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) ή δυο (2) κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «YNSPEED: Youth new personal & employable skills development».

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο εδώ μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα προσληφθούν με σύμβαση μέχρι και το τέλος του έργου (31/01/2022), με άμεση ημερομηνία έναρξης. Είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία (Λατσιά). Οι υποφήψιοι θα εργαστούν περίπου 40-70 ημέρες, στο ρόλο του ερευνητή ή/και του τεχνικού, κατά την υλοποίηση του έργου.

Ο ακαθάριστος μισθός θα είναι 137.00 ευρώ την μέρα για τον ρόλο του ερευνητή ή 102.00 ευρώ την ημέρα για τον ρόλο του τεχνικού. Δεν υπάρχουν προβλέψεις για 13ο μισθό. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επίκουρη Καθηγήτρια Jahna Otterbacher (jahna.otterbacher@ouc.ac.cy) ή με την Μονάδα Έρευνας και τον κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο research@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στα αγγλικά εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο