Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων ειδικού επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «YNSPEED: Youth new personal & employable skills development» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) ή δυο (2) κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «YNSPEED: Youth new personal & employable skills development».

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο εδώ μέχρι τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα προσληφθούν με σύμβαση μέχρι και το τέλος του έργου (31/01/2022), με άμεση ημερομηνία έναρξης. Είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία (Λατσιά). Οι υποφήψιοι θα εργαστούν περίπου 40-70 ημέρες, στο ρόλο του ερευνητή ή/και του τεχνικού, κατά την υλοποίηση του έργου.

Ο ακαθάριστος μισθός θα είναι 137.00 ευρώ την μέρα για τον ρόλο του ερευνητή ή 102.00 ευρώ την ημέρα για τον ρόλο του τεχνικού. Δεν υπάρχουν προβλέψεις για 13ο μισθό. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επίκουρη Καθηγήτρια Jahna Otterbacher (jahna.otterbacher@ouc.ac.cy) ή με την Μονάδα Έρευνας και τον κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο research@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στα αγγλικά εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο