Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική άσκηση στον ΟΟΣΑ

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) για το 2022 έχουν ξεκινήσει. Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του ΟΟΣΑ έχει σχεδιαστεί για να φέρει φοιτητές με υψηλά προσόντα και κίνητρα με διαφορετικό υπόβαθρο στον οργανισμό, για να εργαστούν σε έργα που σχετίζονται με τους στρατηγικούς προσανατολισμούς του Γενικού Γραμματέα και να υποστηρίξουν τις εταιρικές λειτουργίες του οργανισμού.

Ο κύριος στόχος του οργανισμού είναι να δώσει στους επιτυχόντες υποψηφίους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις αναλυτικές και τεχνικές τους δεξιότητες σε ένα διεθνές περιβάλλον. Η πλειονότητα των πρακτικών ασκήσεων γίνεται στο Παρίσι στη Γαλλία.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης είναι ανοικτό σε συνεχή βάση για εγγεγραμένους φοιτητές σε επίπεδο πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά εδώ

Οι ημερομηνίες έναρξης της πρακτικής θα καθοριστούν με βάση τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας και τα χρονοδιαγράμματα των ομάδων πρόσληψης του ΟΟΣΑ. 

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι για περίοδο μεταξύ ενός και έξι μηνών (ανανεώσιμη για ακόμη έξι μήνες), σε πλήρη απασχόληση (40 ώρες ανά εβδομάδα). Δίνεται συνεισφορά στα έξοδα διαβίωσης το ποσό των 700 ευρώ (περίπου) τον μήνα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Μαρτίου 2022

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο