Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική Άσκηση στην Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

H Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΑΤ) είναι ανεξάρτητη αρχή της ΕΕ, επιφορτισμένη με το έργο της εξασφάλισης αποτελεσματικού και συνεκτικού επιπέδου προληπτικής ρύθμισης και εποπτείας στο σύνολο του ευρωπαϊκού τραπεζικού τομέα. Συνολικοί στόχοι της είναι η διατήρηση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας στην ΕΕ και η διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποδοτικότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του τραπεζικού τομέα.

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΑΤ) δημοσιεύει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διάφορες θέσεις πρακτικής άσκησης. Σκοπός του προγράμματος πρακτικής άσκησης είναι να εφοδιάσει νέους πτυχιούχους με μια μοναδική και άμεση εμπειρία όσον αφορά τις εργασίες της ΕΑΤ και την κατανόηση των στόχων και των επιδιώξεων των κανόνων χρηματοοικονομικής ρύθμισης και εποπτείας γενικότερα, και των στόχων της ΕΤΑ ειδικότερα.

Για να κάνετε αίτηση πρέπει:

  • να είστε υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ισλανδίας, Λιχνενστάιν, Νορβηγίας
  • να είστε απόφοιτος πανεπιστημίου (η πανεπιστημιακή εκπαίδευση να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 5 χρόνια πριν την ημερομηνία υποβολής αίτησης)
  • να έχετε πολύ καλή γνώση της αγγλική γλώσσας (Β2)

Πόλη: Παρίσι

Διάρκεια: 6 μήνες (με δυνατότητα ανανέωσης)

Μηνιαίο Επίδομα:  1827.14 ευρώ

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 17 Αυγούστου 2022

Δείτε τις ανοικτές θέσεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο