ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)» από το ΕΑΠ Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) διοργανώνει την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00μμ – 20:00μμ., διαδικτυακή παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με Θεματικές Ενότητες εξαμηνιαίας διάρθρωσης, «Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)».  

Ο Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών καθώς και μέλη του Διδακτικού Προσωπικού θα παρουσιάσουν αναλυτικά την ακαδημαϊκή δομή του προγράμματος αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία συνολικά ενώ θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό. 

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας και της διαδικασίας της εξ αποστάσεως παρακολούθησης του προγράμματος.  

Για να συνδεθείτε την αντίστοιχη μέρα και ώρα, ενεργοποιήσετε το ακόλουθο Meeting Link: εδώ, χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία για τη σύνδεση:

Meeting Number: 175 045 9330

Password: chva2020

Το αντικείμενο του ΠΜΣ «Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)» είναι η θεωρητική αλλά και η πρακτική (εργαστηριακή) εκπαίδευση των φοιτητών στα αντικείμενα της “Χημικής Ανάλυσης” και της “Βιομοριακής Ανάλυσης”, τα οποία αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο σε όλους τους κλάδους των φυσικών επιστημών, αλλά κατέχουν επίσης, κυρίαρχη θέση σε πολλές πτυχές της σύγχρονης κοινωνικής – οικονομικής ζωής.

Το ΠΜΣ έχει ελάχιστη διάρκεια φοίτησης ενάμιση (1 ½) έτος ή τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος απαιτείται η απόκτηση 90 Ευρωπαϊκών Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) η οποία προκύπτει από την επιτυχή εξέταση τριών (3) Θεματικών Ενοτήτων, δύο (2) Εργαστηριακών Θεματικών Ενοτήτων και την εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις εισαγωγής, τη διάρθρωση σπουδών καθώς και την οικονομική συμμετοχή, δείτε στο σύνδεσμο εδώ

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο