Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τρίτος Κύκλος Διαδικτυακών Εβδομάδων Γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ο τελευταίος κύκλος πριν την έναρξη του νέου Ακαδημαϊκού Έτους προσφέρει ενδιαφέρουσες διαδικτυακές παρουσιάσεις, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση 

Μετά από δύο δυναμικούς κύκλους διαδικτυακών ενημερωτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επανέρχεται με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ο οποίος θα ασχοληθεί με ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων. Παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου, ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση, από τις 26 Αυγούστου μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου

Και σε αυτόν τον κύκλο θα μπορείτε να μιλήσετε με έμπειρους ακαδημαϊκούς συμβούλους, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ» διαδικτυακά, αλλά και να ενημερωθείτε σχετικά με τις σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό το Φθινόπωρο.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα των ακαδημαϊκών δράσεων του τρίτου κύκλου περιλαμβάνει:

Διαδικτυακές Ενημερώσεις – Q&A Sessions: 26 Αυγούστου, 19:00-20:00 και 3 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00 (για ενδιαφερόμενους από Ελλάδα). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρους σύμβουλους εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σχετικά με:

 • Τα 100+ προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
 • Τα Ελληνόφωνα τμήματα και προγράμματα σπουδών
 • Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης
 • Τις υποτροφίες, χορηγίες, καθώς και τις ειδικές υποτροφίες που προσφέρονται
 • Το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ»
 • Τις νέες σύγχρονες εστίες για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου
 • Την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη της Κύπρου

Γνωριμία με τις Σχολές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και τους σύμβουλους εισδοχής και να θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει η κάθε Σχολή καθώς και τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι διαδικτυακές παρουσιάσεις είναι δωρεάν και ανοικτές για όλους, αλλά απευθύνεται κυρίως σε μαθητές λυκείου, φοιτητές, γονείς και επαγγελματίες του αντικειμένου. καθώς και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για σπουδές σε συγκεκριμένα γνωστικά πεδία.

 • Σχολή Επιστημών Αγωγής: 31 Αυγούστου, 19:00-21:00. Παρουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους. 
 • Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων: 1 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:00. Παρουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους.
 • Σχολή Επιστημών και Μηχανικής: 2 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:00. Παρουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους.
 • Νομική Σχολή: 4 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:00. Παρουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους.
 • Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών: 7 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:00. Παρουσίαση των προγραμμάτων που προσφέρει η Σχολή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Διαδικτυακή ενημέρωση από το Ακαδημαϊκό Προσωπικό για τα προγράμματα σπουδών: Αξιοποιήστε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καθηγητές, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τον κάθε κλάδο, και να υποβάλετε σχετικές ερωτήσεις.

 • Φυσικοθεραπεία: 27 Αυγούστου, 17:00-18:00. Η Δρ. Χριστίνα Μιχαηλίδου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις. 
 • Διατροφολογία & Διαιτολογία: 27 Αυγούστου, 19:00-20:00. Η Δρ. Ελένη Ανδρέου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις. 
 • Αρχιτεκτονική: 28 Αυγούστου, 19:00-20:00. Η Πρόεδρος του Τμήματος Μαρκέλλα Μενοίκου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους. 
 • Πολιτική Μηχανική και Μηχανική Περιβάλλοντος: 31 Αυγούστου, 17:00-18:00. Ο Δρ. Παναγιώτης Πολυκάρπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους. Απαραίτητη η εγγραφή. 
 • Βιολογία του Ανθρώπου: 3 Σεπτεμβρίου, 19:00-20:00. Η Δρ. Ίρις Χαραλαμπίδου και ο Δρ. Χρίστος Παπανεοφύτου θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Κυριάκο Φελέκκη θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις. 
 • Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση και Μάρκετινγκ: 4 Σεπτεμβρίου, 17:00-18:00. Ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές του προοπτικές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους. 

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με κάθε δράση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στον εξής σύνδεσμο: www.unic.ac.cy/el/fall2020/opendays/

Ενημερωθείτε έγκαιρα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται ήδη αιτήσεις από υφιστάμενους, νεοεισερχόμενους και μετεγγραφόμενους φοιτητές/φοιτήτριες για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021. Τα μαθήματα του Χειμερινού εξάμηνου αρχίζουν στις 28 Σεπτεμβρίου 2020.  

Δηλώστε Ενδιαφέρον για Πρόγραμμα Σπουδών

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα για να δηλώσετε ενδιαφέρον για συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, και για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν την εκδήλωση. Με αυτό τον τρόπο θα απαντηθούν πολλές από τις ερωτήσεις σας πριν γνωρίσετε το Πανεπιστήμιο από κοντά.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο