Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Οι υποτροφίες που προσφέρει το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης το 2020

Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης προσφέρει 21 υποτροφίες αριστείας ύψους €5.000, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια των υποψήφιων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Ποιές είναι όμως εκείνες οι υποτροφίες που προσφέρουμε και ποιές προϋποθέσεις απαιτείται να πληρούν για την απόκτησή τους οι υποψήφιους φοιτήτες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων;

 

1. Υποτροφίες GMAT / GRE, συνολικής αξίας €3.000

Προσφέρουμε 10 μερικές υποτροφίες αξίας €300, έκαστη, αναφορικά με την προετοιμασία GMAT ή GRE στο κέντρο μας σε υποψήφιους που επιθυμούν να εισαχθούν σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

2. Υποτροφίες IELTS / TOEFL, συνολικής αξίας €1.000

Προσφέρουμε 10 μερικές υποτροφίες αξίας €100, έκαστη, για την προετοιμασία IELTS ή TOEFL στο κέντρο μας σε υποψήφιους για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

3. Υποτροφία imba AUEB - ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ, αξίας €1.000

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουμε την υποτροφία "imba AUEB - ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ", αξίας €1.000, σε έναν μαθητή μας που θα γίνει δεκτός στο συγκεκριμένο πρόγραμμα την ακαδημαϊκή περίοδο 2020-21 και έχει πετύχει βαθμολογία GMAT ίση ή μεγαλύτερη από 650.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την χορήγηση των παραπάνω υποτροφιών μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο