Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μαρκετινγκ (Msc in Digital Marketing) από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει από την ακαδημαϊκή περίοδο 2020 - 2021 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ψηφιακό Marketing (MSc in Digital Marketing).

To πρόγραμμα παρέχεται μέσω εξ αποστάσεως διδασκαλίας, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική γλώσσα.

Απευθύνεται πρωταρχικά σε απόφοιτους Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Επικοινωνίας και Πληροφορικής καθώς και σε επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στους τομείς επικοινωνίας και της ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

Το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Marketing είναι ένα καινοτόμo πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των φοιτητών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή μάρκετινγκ και ανάπτυξης ψηφιακών στρατηγικών σε πραγματικά σενάρια της αγοράς (real-life  scenarios) Άλλωστε, βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη μιας νέας γενιάς επαγγελματιών στo χώρο του Μarketing, που θα είναι σε θέση να αξιοποιούν όλα τα εργαλεία που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός επιτυχημένου στρατηγικού πλάνου digital marketing. 

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν σημαντικές εξειδικευμένες και εφαρμοσμένες γνώσεις στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και ευρύτερα της ψηφιακής αγοράς, προκειμένου να ενταχθούν ή ανελιχθούν με επιτυχία στην ανταγωνιστική παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας, να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής Επανάστασης (4IR), των Big Data, του Internet of Things καθώς και στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον της διαδραστικής πραγματικότητας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα μπορούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη ψηφιακού μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων, ως σύμβουλοι, ως ειδικοί διαχείρισης ψηφιακών μέσων και κοινωνικών δικτύων αλλά και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Επίσης, μπορούν να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Διεθνής Επαγγελματική Πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing Institute (DMI): Οι απόφοιτοι θα αποκτήσουν την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους και χωρίς περαιτέρω κόστος και εξετάσεις πιστοποίησης και θα εγγραφούν ως δια βίου μέλη στον κατάλογο των Certified Professionals του DMI, ο οποίος σήμερα αριθμεί παγκοσμίως 55.000 επαγγελματίες του κλάδου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- φόρμα ενδιαφέροντος, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών, κτλ).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο