Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mindspace University V: Life Sciences | Online εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

Το Mindspace University είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα διάρκειας 3 μηνών με δύο μέρη (Εκπαιδευτικό και Επιχειρηματικό) που επικεντρώνεται κάθε φορά σε διαφορετικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων της επιχειρηματικότητας, ενώ οργανώνεται και παρέχεται από πολλούς επιχειρηματίες-μέντορες και κριτές από τη Silicon Valley, την Ελλάδα και την Ευρώπη, μαζί με Εθελοντές και προσωπικό του Mindspace.

Αυτή τη φορά επιστρέφει με θέμα γύρω από τον τομέα της βιοεπιστήμης! 

Θεματική ενότητα: Life Sciences

Ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με ψηφιακές τάξεις και πρόσωπο-με-πρόσωπο συναντήσεις δικτύωσης που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τον κόσμο των επιχειρήσεων από το μηδέν και να συνεργαστείς με επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και τα Βαλκάνια.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 15/03/2023 (εδώ)

Κάνε εγγραφή σε μια σειρά από εκπαιδευτικά sessions και έναν επιχειρηματικό διαγωνισμό στον οποίο μπορείς να κερδίσεις 10.000€.

Είτε έχεις μια έτοιμη ιδέα πάνω σε Medical Technology, Biotechnology και Digital Health Applications, Entrepreneurship Basics and Digital Tools ή θέλεις να την ανακαλύψεις στην πορεία, κάνε αίτηση για μία δωρεάν θέση!

Οι καλύτερες από αυτές τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό, θα διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων είναι:

  • 10,000 Ευρώ
  • 1 δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό ταξίδι Mindspace Trip στις ΗΠΑ
  • 5 συμμετοχές με έκπτωση στο εκπαιδευτικό ταξίδι Mindspace Trip στις ΗΠΑ
  • Εκπαίδευση για να δημιουργήσετε τη νέα σας επιχείρηση
  • απευθείας αποδοχή σε προγράμματα incubation και acceleration

Δομή προγράμματος

Α. Εκπαιδευτικό στάδιο

Διάρκεια: online πρόγραμμα 4 εβδομάδων

Περιεχόμενο: Προκλήσεις και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στον τομέα του Life Sciences

  • Medical Technology
  • Biotechnology
  • Digital Health Applications
  • Entrepreneurship Basics
  • Digital Tools

Μορφή: διαδραστικά workshops, ψηφιακές τάξεις και σεμινάρια

Παραδίδεται από: 15 λαμπρούς επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και C-level employees από μεγάλες εταιρείες και startups.

Δημιουργία ομάδων

Σε περίπτωση που δεν έχεις ομάδα ή αναζητείς περισσότερα μέλη για προσθήκη, θα σε βοηθήσουμε να βρεις μια και να ταιριάξεις με άλλους ταλαντούχους νέους, με βάση τις ικανότητες σου, τον τρόπο σκέψης σου και τους στόχους σου, μέσα από ατομικά sessions πρόσωπο με πρόσωπο. Σε περίπτωση που έχεις ήδη ολοκληρωμένη ομάδα, μπορείς και πάλι να συμμετάσχεις με αυτή.

Οι 8 καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα επιλέγουν από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, θα προκριθούν στο δεύτερο στάδιο, το Επιχειρηματικό στάδιο.

Β. Επιχειρηματικό στάδιο

Διάρκεια: 4 εβδομάδες online προγραμμα

Περιεχόμενο: καθοδήγηση στις επιχειρηματικές ιδέες κάθε ομάδας

Μορφή: 1-1 sessions καθοδήγησης, εξάσκηση σε επιχειρηματικά μοντέλα και workshops ικανοτήτων παρουσίασης

Μέντορες: >15 επιχειρηματίες, επενδυτές και στελέχη από πολυεθνικές εταιρείες και startups.

Οι 8 καλύτερες ομάδες που επιλέχθηκαν κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Μέρους, μπαίνουν στο Επιχειρηματικό μέρος για να λάβουν εξατομικευμένες συνεδρίες καθοδήγησης, εκπαιδεύσεις και εργαστήρια δεξιοτήτων παρουσίασης και να συνεργαστούν με επιχειρηματίες και μέντορες, ώστε να βελτιώσουν την ιδέα τους, να πειραματιστούν με επιχειρηματικά εργαλεία και να προετοιμαστούν για τον Τελικό Pitching Event για να διεκδικήσουν τη θέση τους στο Mindspace Trip στις ΗΠΑ και 10.000 ευρώ.

Τελικός- Online Pitching Event

Κάθε ομάδα συμμετέχει σε μια ψηφιακή εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει τις ιδέες της στην κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα έπαθλα.

Ιστοσελίδα

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Mindspace University μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο