Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Foundit: Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να εξελίξεις σε πραγματική επιχείρηση ή έχεις μόλις ξεκινήσει την επιχείρηση σου και χρειάζεσαι βοήθεια; Το Foundit σε αφορά.

Το Foundit είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας. Φτιάχτηκε για σένα που θέλεις να κάνεις τη δική σου επιχειρηματική προσπάθεια, σε οποιονδήποτε τομέα και ανεξάρτητα αν η ιδέα σου αφορά προϊόν ή υπηρεσία!

Νέος κύκλος προγράμματος | 25-29 Σεπτεμβρίου | Online
Δήλωσε συμμετοχή στον 19ο κύκλο του δωρεάν προγράμματος επιχειρηματικότητας, 25 έως 29 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 21:00 κάθε μέρα. Ο 19ος κύκλος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί online!

Τι θα κερδίσεις

  • Γνώση γύρω από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά ζητήματα, όπως έρευνα αγοράς, marketing, business plan, έναρξη, οικονομική διαχείριση, κα.
  • Mentoring από εξειδικευμένους μέντορες έως 1 χρόνο.
  • Καθοδήγηση για χρηματοδότηση της επιχείρησής σου, εάν τη χρειάζεσαι.
  • Καθοδήγηση εάν τελικά αποφασίσεις ότι η αυτοαπασχόληση δεν σου ταιριάζει!
  • Συμμετοχή στης κοινότητας των αποφοίτων του Foundit.
  • Ανάπτυξη των skills της δημιουργικότητας, της επίλυσης προβλημάτων και της κριτικής σκέψης μέσα από την πλατφόρμα 100mentors.
  • Αποκλειστική συμμετοχή σε εξειδικευμένα workshops για την επιχειρηματικότητα.

Παρακολούθησε το εκπαιδευτικό τετραήμερο online, από την άνεση του χώρου σου! Είσαι μεταξύ 18-35 ετών, μένεις στην Κρήτη ή στα Δωδεκάνησα και θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση;

Εάν δεν μένεις στην Κρήτη ή στα Δωδεκάνησα, αλλά ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα Foundit, μπορείς να υποβάλλεις την αίτηση σου στο STARTAB. Πρόκειται για το αντίστοιχο πρόγραμμα που υλοποιεί για την υπόλοιπη Ελλάδα το Corallia.

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο