Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενισχύονται οι πιστοποιήσεις του Μεταπτυχιακού στο Ψηφιακό Marketing (MSc) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου

Ενισχύονται οι πιστοποιήσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Ψηφιακό Marketing (MSc): Google Analytics certification & Certified Digital Marketing Associate

Όπως ήδη ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού προγράμματος στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MSc) αποκτούν την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate, αμέσως μετά την αποφοίτησή τους και χωρίς περαιτέρω κόστος και εξετάσεις πιστοποίησης και εγγράφονται δια βίου μέλη του Καταλόγου των Certified Professionals του Digital Marketing Institute (DMI).

Στα πλαίσια της συνεχούς επαγγελματικής πιστοποίησης του προγράμματος, το Πανεπστήμιο Νεάπολις Πάφου προχωρεί με ακόμα μια πιστοποίηση και ανακοινώνει ότι με το μάθημα «Μεγάλα Δεδομένα και Αναλυτική Marketing», το οποίο εμπεριέχεται στο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού, οι φοιτητές θα εξοικειωθούν με  εφαρμογές ανάλυσης ψηφιακών δεδομένων που χρησιμοποιούν επαγγελματίες digital marketers και τεχνικές ανάλυσης δεδομένων για τη διαμόρφωση στρατηγικών προώθησης. Έμφαση δίνεται στην εφαρμογή των Google Analytics όπου οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν πραγματικούς λογαριασμούς και πρακτικά παραδείγματα.

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα έχουν ολοκληρώσει και όλες τις ασκήσεις αξιολόγησης από την Google Analytics Academy αποκτώντας και τα πιστοποιητικά Google Analytics σε Advanced level.

Oι πιστοποιήσεις αυτές τόσο από το Digital Marketing Institute όσο και από την Google Academy, παρέχουν τη δυνατότητα συνεχούς νέας γνώσης προς τους φοιτητές μέσα από την επικαιροποίηση του διαθέσιμου εκπαιδευτικού υλικού από παγκοσμίως καταξιωμένους ειδικούς στο χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.  Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες του ψηφιακού marketing, αποκτούν την αναγκαία κατάρτιση να δημιουργήσουν και καθοδηγήσουν μία στρατηγική ψηφιακού marketing για κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ; 

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω -μη δεσμευτική- αίτηση, και άμεσα, ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις σπουδές σας (δικαιολογητικά, εγγραφή, δίδακτρα, πρόγραμμα σπουδών, κτλ).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο