Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενημερωτική online παρουσίαση για το ΠΜΣ Executive MBA του ΔΙΠΑΕ | Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: "Executive MBA" (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη). 

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο παραπάνω Π.Μ.Σ. οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) μετά από διετή κύκλο σπουδών, ο οποίος περιλαμβάνει την παρακολούθηση μεταπτυχιακών μαθημάτων τεσσάρων διδακτικών εξαμήνων καθώς και την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 12:00-13:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική παρουσίαση μέσω Zoom για το Executive MBA, το οποίο ξεκινάει τέλη Ιανουαρίου 2021.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα σπουδών του Executive MBA και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων (προθεσμία υποβολής αιτήσεων 18 Ιανουαρίου 2021).

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στον σύνδεσμο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε, επίσης, στην Ιστοσελίδα του Προγράμματος εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο