Έμμισθες θέσεις ερευνητών στο εργαστήριο TEESlab του Πανεπιστημίου Πειραιώς Εκπαιδευτικά Νέα

Tο Εργαστήριο Τεχνοοικονομικής Ενεργειακών Συστημάτων (TEESlab - https://teeslab.unipi.gr/) του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση πέντε (5) έμμισθων θέσεων ερευνητών (με διάφορα επίπεδα εμπειρίας: νέοι απόφοιτοι, νέοι ερευνητές, έμπειροι ερευνητές κλπ.) στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας για απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC Horizon 2020, κ.λπ.).

Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι πιο κάτω θέσεις:

  • Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της Ενεργειακής & Κλιματικής Πολιτικής.
  • Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της Μοντελοποίησης Ενεργειακών Συστημάτων με επίκεντρο την αξιολόγηση και προτεραιοποίηση μέτρων και πολιτικών υποστήριξης της μετάβασης σε οικονομίες χαμηλού άνθρακα.
  • Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (Horizon 2020) για την αξιολόγηση πολιτικών και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδικασιών διαβούλευσης με κοινωνικούς φορείς για τον εντοπισμό θετικών σημείων μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή.
  • Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (Horizon 2020) στην περιοχή της Μοντελοποίησης Δυναμικών και Αλληλοεπιδρώντων Συστημάτων και Ανάπτυξης Εφαρμογών με επίκεντρο τη μηχανική μάθηση.
  • Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (Horizon 2020) στην περιοχή της προβολής, μάρκετινγκ και δημοσιοποίησης επιστημονικού υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Public Policy and Management
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα