ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έμμισθες θέσεις ερευνητών στο εργαστήριο TEESlab του Πανεπιστημίου Πειραιώς Εκπαιδευτικά Νέα

Tο Εργαστήριο Τεχνοοικονομικής Ενεργειακών Συστημάτων (TEESlab - https://teeslab.unipi.gr/) του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση πέντε (5) έμμισθων θέσεων ερευνητών (με διάφορα επίπεδα εμπειρίας: νέοι απόφοιτοι, νέοι ερευνητές, έμπειροι ερευνητές, κ.λπ.) στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, για απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC Horizon 2020, κ.λπ.).

Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι πιο κάτω θέσις:

1. Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της Ενεργειακής & Κλιματικής Πολιτικής.

2. Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της Μοντελοποίησης Ενεργειακών Συστημάτων με επίκεντρο την αξιολόγηση και προτεραιοποίηση μέτρων και πολιτικών υποστήριξης της μετάβασης σε οικονομίες χαμηλού άνθρακα.

3. Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) για την αξιολόγηση πολιτικών και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδικασιών διαβούλευσης με κοινωνικούς φορείς για τον εντοπισμό θετικών σημείων μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή

4. Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της Μοντελοποίησης Δυναμικών και Αλληλοεπιδρώντων Συστημάτων και Ανάπτυξης Εφαρμογών με επίκεντρο τη μηχανική μάθηση.

5. Πλήρης ή μερική απασχόληση σε ερευνητικά προγράμματα (EC Horizon 2020) στην περιοχή της προβολής, μάρκετινγκ και δημοσιοποίησης επιστημονικού υλικού.

Βασικό κριτήριο για την πλήρωση των θέσεων είναι το ενδιαφέρον των υποψηφίων για την υλοποίηση ερευνητικού έργου στην Επιστημονική Περιοχή των εν λόγω θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο