Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση "Live A Legacy" από το Women on Top, με την υποστήριξη της Mastercard, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών 18-35 ετών

Η Mastercard και το Women Οn Top, σε προσκαλούν, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στην εκδήλωση Live A Legacy, μια μοναδική πρωτοβουλία, η οποία πραγματοποιείται με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η δομή της επιτυχημένης αυτής πρωτοβουλίας προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και μεταφέρεται σε online περιβάλλον.

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, το Live A Legacy σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σε Live Streaming τις ομιλίες επιτυχημένων και καταξιωμένων ατόμων από διάφορους τομείς, ενώ στη συνέχεια, ακολουθούν σε διαδικτυακή μορφή τα speed training & mentoring sessions, τα οποία φέτος εμπλουτίζονται με νέες θεματικές και προσφέρονται σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

Live A Legacy Internship Program

Για μια ακόμη χρονιά, έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή και να είσαι εσύ μία από τις υποψήφιες που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα ως interns στη Mastercard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως ή σε μία από τις εταιρίες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της.

Live A Legacy Mentoring Program

Παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά, το Live A Legacy Mentoring Program δίνει τη δυνατότητα σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, μέσα από το δίκτυο του Women On Top, οι οποίες θα υλοποιηθούν το 2022.

Εξασφάλισε τη θέση σου, κάνοντας τώρα την εγγραφή σου στο Live A Legacy, και παρακολούθησε τις Live Streaming ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2021.

Κάνε εγγραφή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο