Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εβδομάδα #IamRemarkable 2021 από την Google

To #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου 2021 και έχει ως στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Google, με σκοπό να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης στον χώρο εργασίας, αλλά και τον θετικό αντίκτυπο αυτών, τόσο σε άτομα όσο και σε επιχειρήσεις. 

Ένα θέμα που χρήζει αντιμετώπισης

Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε σε ό,τι σχετίζεται με το να μιλάμε για τα επιτεύγματά μας. Tα πρότυπα σχετικά με τη μετριοφροσύνη, όπως αυτά απορρέουν από την κοινωνία και για το κάθε φύλο, καθώς και το σύνδρομο του απατεώνα (impostor syndrome) έχουν τη δύναμη να εμποδίσουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά του και να εκφράσει τα επιτεύγματά του.

Οι στόχοι του προγράμματος

  1. Να βελτιώσουν το κίνητρο και τις δεξιότητες της αυτο-προώθησης γυναικών και ομάδων χαμηλής εκπροσώπησης.
  2. Να ανατρέψουν την κοινωνική αντίληψη περί αυτό-προβολής και αυτό-προώθησης.

Το workshop

Στο πλαίσιο του workshop διάρκειας 90 λεπτών, θα μάθετε τη σημασία της αυτο-προώθησης τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή και θα εξοπλιστείτε με εργαλεία που θα συμβάλλουν στο να αναπτύξετε περαιτέρω αυτή τη δεξιότητα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

*Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε κράτηση εδώ και εξασφαλίστε θέση για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο