Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν οnline σεμινάρια για προγραμματισμό και web τεχνολογίες από το Patras Code Camp

Φέτος, το Patras Codecamp επιστρέφει, αλλά διαφορετικό! Λόγω των περιστάσεων, όλες οι δράσεις του θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά!

Στόχος του Patras Codecamp είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή με το αντικείμενο νέους και νέες και να βοηθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών. Πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στα πλαίσια του EU Code Week.

  • Στις 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια μη τεχνική ημερίδα με καλεσμένους ομιλητές από οργανισμούς, εταιρείες και κοινότητες. Η ημερίδα θα γίνει streaming δημόσια από τις σελίδες του Patras Codecamp και των διοργανωτών (InterMediaKT, Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών ΠΑΠΕΛ, POS4Work).
  • Στις 24-25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεματικών όπως: Web development, Game development, Programming languages, Code quality and testing, STEM, Blockchain Technology, Machine learning, ΙοΤ, VR & AR κ.ά. Τα εργαστήρια είναι δίωρα και διαχωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας σε Αρχαρίων (beginners) και Προχωρημένων (advanced). 
  • Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν (θα απαιτείται εγγραφή) και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. 

Οι δράσεις του Patras Codecamp 2020 απευθύνονται κατά κύριο λόγω σε νέους 18-30 αλλά και όποιον αγαπά τον προγραμματισμό και την τεχνολογία.

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο